Avocat Teodora Ionescu

Teodora Ionescu este Președinta Asociației Avocaților Creștini din România.

De peste 10 ani este specializată în Dreptul Comercial, Comunitar, Contravențional și achiziții publice.  

"Avocatura pentru mine este  o pasiune, o pasiune prin care vreau sa ofer servicii de calitate. Responsabilitatea, seriozitatea si profesionalismul in relatia cu clientul dezvolta o relatie aparte in care toata lumea are de castigat. Onorariile solicitate sunt unele realiste si in conformitate cu munca depusa. Clientii multumiti sunt cea mai frumoasa realizare!"

 

Avocat Tudor Ionescu

Avocat Tudor Ionescu va va ajuta cu orice problema de natura juridica.

 

Avocat Lorena Cretescu

Lorena Cretescu are o vasta experienta in domeniul Dreptului penal si Practician in insolventa. "Pentru mine clientul este important, si  trebuie intotdeauna sa fie informat astfel incat sa poata lua decizia cea buna in alegerea unui avocat, inteleg sa va fac o scurta prezentare a experientei mele dobandite in decursul celor 16 ani de practica. Intrucat m-a atras ideea de a apara drepturile si libertatiile omului in general, am ales sa practic profesia de avocat preponderent in materia penala. Ca atare, evident am o experienta acumulata atat in faza de urmarire penala cat si cea a judecatii, avand dreptul datorita vechimii sa pun concluzii pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Prin profesia de practician in insolventa pot acorda asistenta juridica intr-o materie adresata atat societatilor comerciale cat si persoanelor fizice (insolventa persoanei fizice din decembrie 2015)."