Noi suntem la un click distanta pentru a va  acorda consultanta juridica de specialitate in vederea infiintarii, modificarii, dizolvarii, lichidarii societatilor comerciale!

Pentru ca noi credem in tine vrem sa ne asiguram ca vei avea un start bun in derularea activitatii, primind cele mai bune sfaturi legale.

Si pentru ca timpul tau e pretios, noi ne vom ocupa de intocmirea dosarului pentru registrul comertului, il vom depune si iti vom inmana actele corect modificate. In felul acesta nu pierzi timpul la ghiseu si nu te confrunti cu detaliile legale pe care oricum nu vrei sa le inveti.

Insa daca totusi doresti sa te ocupi singur de dosarul tau, avem un avocat specializat care iti va raspunde la telefon si te va indruma gratuit in vederea intocmirii dosarului. Oferim aceasta varianta pentru ca noi ne dorim ca spatiul de afaceri sa se dezvolte si dorim sa ii ajutam pe cei aflati la inceput! Deci da, suntem altfel si suntem cei mai buni de pe piata!

Serviciile noastre juridice in domeniul societatilor comerciale nu prezinta costuri ascunse, onorariul este cel pe care il regasiti pe site. Multi dintre clientii nostri au fost nemultumiti de asa zisele firme de consultanta care dupa ce semneaza contractul, modifica pretul in defavoarea clientului, uneori chiar dublandu-l. De asemenea, ne-am intalnit cu multe cazuri in care clientul s-a trezit cu amenzi si controale pentru ca firma sa a fost infiintata in graba si cu superficialitate.

Din acest motiv, respectul pe care il avem fata de client se manifesta nu doar printr-un pret corect ci si prin experienta si responsabilitate!

 

Ne poti contacta la telefon 0755 33 11 99 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si noi iti vom oferi toate solutiile si consultanta aferenta derularii activitatii tale.